april 4, 2020

Blækpatroner til HP printer

HP blækpatronerBlækpatroner til HP printere er de patroner hvor der findes den største prisforskel fra forhandlerne til forhandler. HP blækpatroner kan i købes hos næsten alle forhandlere, men det kan godt betale sig købe online da det er her du kan finde de billigste HP printerpatroner. HP (Hewlett Packard) lancerede deres første inkJet og laserprintere helt tilbage i 1984, HP har altså været med helt fra starten og er i dag en af de største spillere på markedet, når det kommer til printere.

Hewlett Packard designer nogle af de mest populære printere i verden

HP er ligesom Canon med på listen over de mest populære printerfabrikanter i verden. Dette betyder at deres printere har god udskriftskvalitet, er stabile og deres support er over middel. Mange af HP’s printere har separate blækpatroner, dette betyder at du kan nøjes med at udskifte en enkelt farvepatron ad gangen. På nogle HP farveprintere er farverne stadig samlet i en enkelt patron, men heldigvis er den generelle tindens at der bruges separate blækpatroner til de forskellige farver.

Hvilken type blækpatroner? HP anbefaler deres egne

Som (næsten) alle andre producenter anbefaler HP at man kun bruger deres egne printerpatroner. Er penge ikke en bekymring så vælg de originale HP blækpatroner. Ved at købe de originale blækpatroner får du det bedste resultat, men du kommer så også til at betale for det. Til langt de flestes behov vil billigere blækpatroner være fuldt ud tilstrækkelige.

Billige HP blækpatroner

Til HP printere findes der som sagt langt billigere alternativer, kompatible blækpatroner og miljø blækpatroner. Da HP tjener en stor del af deres penge på salg af deres egne blækpatroner anbefaler de at man holder sig langt væk fra alle andre typer. Med de billigere blækpatroner vil udskriftsresultatet dog være næsten ligeså godt og helt op til 75% billigere. HP har dog ret i at der findes dog mange dårlige uoriginale blækpatroner så vælg forhandler med omhu.

Printerpatroner.net anbefaler

Printerpatroner.net anbefaler du køber dine printerpatroner online hos iBob.dk. De sælger både originale blækpatroner og miljøpatroner til de fleste printer modeller. Både deres kundeservice og produkter er i top.