Kompatible blækpatroner

Kompatible blækpatroner lavet af nye materialer, men produceret af andre firmaer end dem der har designet printeren. Disse blækpatroner er meget billigere end de originale patroner og er produceret i samme eller bedre kvalitet end de originale OEM (Original Equipment Manufacturer) blækpatroner.

Den største forskel er at du ikke betaler for mærket, kvaliteten er de fleste tilfælde rigtig god, men kan varier. Det derfor vigtigt at du finder en god forhandler af blækpatroner, da du eller risikerer at få nogle patroner der ikke lever op til det som sælgeren har lovet.

Spar op til 75% i forhold til en original blækpatron

Kompatible blækpatroner er op til 75 % billigere end originale patroner. Hvis du vælger at købe kompatible blækpatroner af god kvalitet minimerer du chancen for printerproblemer. På samme tid spare du penge og har under alle omstændigheder snart råd til at købe en ny printer for de penge du har sparet.

Til trods for advarsler kan en kompatibel blækpatron være ligeså god som originalen

Når du har installeret din nye kompatible blækpatron vil din printer måske komme med en advarsel om at du ikke anvender end original blækpatron og at udskriftskvaliten ikke vil være den samme. Dette skal tages med et gran salt, da en sort kompatibel blækpatron kan være ligeså god en original printerpatron.  Du klikker derfor bare “ok” og vil så kunne udskrive med din nye blækpatron.

Info: vælger du at bruge kompatible blækpatroner er garantien på din printer stadig gældende. Kun såfremt at skaden kan relateres direkte til blækpatronen bortfalder garantien. Det er yderst sjældent at der opstår problemer med kompatible blækpatroner.

Skriv en kommentar