Originale blækpatroner

Printerproducenterne fremstiller de såkaldte OEM printerpatroner. OEM står for Original equipment manufacturer cartridges og producenterne anbefaler altid at man bruger disse.

De originale printerpatroner er dog meget dyre. Faktisk er de så dyre at du kan risikere at skulle betalere mere for en enkelt patron end for hele printeren!

Hvorfor er originale blækpatroner så dyre?

Det er den store konkurrence mellem printer producenterne der gør at priserne på originale blækpatroner er så høje. Kampen om kunderne er så intens at printerproducenter ofte sælger deres printere med et tab, pengene tjener de så hjem på blækpatronerne. Prisen er derfor meget høj.

Originale patroner holder bedst på farverne

I tests klare de originale blækpatroner sig oftest lidt bedre end uoriginale blækpatroner. Forskellen er dog så lille at de fleste sagtes kan klare sig med et af de billigere alternativer. En uoriginal blækpatron er op til 75% billigere og kvaliteten er næsten den samme. Hvis du skal udskrive fotografier og gerne vil have de skal holde i langt tid er originale blækpatroner dog det bedste valg. Hvis penge ikke er en bekymring, så køb originale blækpatroner.

Vælg den rigtige forhandler og spar penge

Du kan spare mange penge på originale blækpatroner ved at vælge den rigtige forhandler. Selvom blækpatronerne bliver fremstillet af printerproducenten varier priserne på OEM blækpatroner rigtig meget fra forhandler til forhandler.

Skriv en kommentar