Falske HP printerpatroner i omløb

Der har i mange år været falske HP printerpatroner i omløb hvilket er et stigende problem for producenten. De falske printerpatroner ligner de originale utrolig godt. Dette gælder både indpakningen og selve printerpatronerne.

Falske patroner er et stigende problem for printer producenterne, da de lave priser underminerer markedet. Ud over dette er der ofte problemer med disse billige printerpatroner der både er utætte eller slet og ret ikke fungerer.

I og med at de falske printerpatroner ligner de originale så godt har enkelte distributører også taget fejl og købt og solgt de falske printerpatroner. Dette har selvfølgelig resulteret i en telefonstorm hos de pågældende firmaer og HP’s ry har lidt under dette.

Printerpatroner til en værdi af 76 millioner dollars  beslaglagt

For nylig er det dog lykkes HP at få lukket en af fabrikkerne hvor de falske printerpatroner blev produceret. Samlet har politiet beslaglagt printerpatroner for ikke mindre end $76.000.000 i de Forenede Arabiske Emirater. Heldigvis for HP havde fabrikken kun været i gang nogle i nogle måneder og antallet af printerpatroner der nåede at komme ud af fabrikken var derfor begrænset.

HP er dog ikke den eneste producent der lider under de falsk patroner og det ses derfor som et generelt problem for branchen. Det er estimeret at hele branchen i løbet af et år mister 3 milliarder pga. af falske produkter.

Find en god forhandler af printerpatroner så er du sikker på ikke at få problemer med falske printerpatroner

Til sidst er det værd at nævne at det ikke er ulovligt at producere og sælge uoriginale printerpatroner. Som det kan ses her på siden kan de billigere og uoriginale printerpatroner også anbefales til langt de flestes meste brug.

Der hvor problemet opstår er når printerpatroner af meget dårlig kvalitet sælges som originale printerpatroner. Det kan derfor anbefales at finde en god forhandler af printerpatroner så du er sikker på at de på ingen måde er forbundet med falske printerpatroner.

Skriv en kommentar