Blækpatroner til Canon printer

Blækpatroner til CanonBlækpatroner til Canon printere få hos de fleste forhandlere. Canon er et at de mest kendte mærker når det kommer printere og med god grund. Deres printere er bygget i god kvalitet, stabile og brugervenlige.  Er dine blækpatroner løbet tør er det nemt at sætte nye patroner i. En del af deres inkjet printere har særskilte blækbeholdere hvilket gør at du kan nøjes med at udskife én farve i stedet for en hele patronenen. Dette er yderst fordelagtigt og ses hos flere og flere producenter. Før du køber nye blækpatroner til din Canon printer er der dog nogle forskellige ting der er værd at overveje.

Behøver du originale Canon blækpatroner?

Printerproducenterne anbefaler at du kun køber originale blækpatroner, dette gør de da en stor del af deres fortjeneste kommer fra salget af blækpatroner. De originale blækpatroner giver det bedste resultat, men til langt de flestes behov vil en genfremstillet blækpatron eller en kompatibel blækpatron være at foretrække. Disse blækpatroner er op til 75% billigere end de originale og kvaliteten af printet er næsten den samme.

Farverne kan falme lidt hurtigere, men en kvalitets kompatibel blækpatron giver et rigtig godt resultat. Kvaliteten af de kompatible Canon blækpatroner kan variere en del, vær derfor varsom når du vælger forhandler.

Blækpatroner fra Canon anbefales til store farvebilleder

Skal du udskrive farvebilleder i stort format og i høj kvalitet anbefales de originale Canon blækpatroner, men til alt andet vil en af de andre typer være fuldt ud tilstrækkelige. Vælger du at købe originale Canon blækpatroner er der dog stadig mange penge at spare ved at vælge den rigtige forhandler.

Skriv en kommentar