Ekstremt høje priser på printerblæk får lovgivere til at indføre ny forbrugerlov

Hvad koster mest 10 milliliter champagne eller printerblæk? Svarede du champagne ja så tager du fejl. Printerblæk er nemlig ekstremt dyrt.

Alle mindre virksomheder og private brugere af printerblæk har oplevet de utrolig høje priser. Disse høje priser har nu fået lovgivere i staten New Jersey i USA til at reagere.

Lovgiverne prøver nu at få lavet en lov således at printer producenterne skal skrive på printerpatronerne hvor meget det i gennemsnit koster at udskrive en side.

Sådan tjener printer producenterne deres penge

Det er efterhånden velkendt at printer producenterne tjener deres penge på salget af printerpatroner. De sælger printerne utrolig billigt for så efterfølgende at tjene deres penge på salget af det dyre blæk.

Købet af nogle enkelte printerpatroner vil ofte koste det samme som printeren i sin tid kostede. Det er dog muligt at spare en del penge på at købe tredjeparts printerpatroner, det kræver dog du vælger en god forhandler som f.eks. Pixojet.dk ellers kan du ikke være sikker på at kvaliteten er i orden.

Sådan kan du spare penge på dit printerblæk

Uanset hvordan du vender og drejer det er printerblæk dog forholdsvis dyrt. En mulighed er at gå efter en laserprinter da du vil kunne spare ret meget pr. udskrifter. Ulempen er så at du ikke vil kunne udskrive i farver (i hvert fald ikke hvis din laser printer skal kunne købes til et mindre beløb)

Her er et par gode tips til at spare på dit printerblæk:

Brug draft (udkast) så ofte som muligt. Kvaliteten er ikke så høj, men det gør ikke den store forskel hvis det bare er til privat brug.’

Spar ikke på penge nenår du køber en printer. Jo billigere en printer du køber den jo dyrere vil blækket være.

Undgå så vidt muligt at udskrive billeder. At udskrive billeder bruger ekstremt meget blæk, det er derfor værd at overveje at bruge en online service til at få udskrevet dine billeder – Især hvis der er tale om mange billeder.

Hvis du udskriver mere end 10 sider hver dag så overvej at køb en bedre printer. De dyrere printere er langt billigere i drift. Du betaler altså mindre pr. udskrift.

Skriv en kommentar