april 4, 2020

Billige blækpatroner – glimrende udskriftskvalitet

Det behøver ikke længere at koste dig en mindre formue at købe nye blækpatroner. Du kan spare 50% – eller mere på dine blækpatroner og samtidig få glimrende udskrifter. Om lidt vil jeg fortælle hvordan du finder gode og ikke mindst billige blækpatroner online. Hvis du synes dette lyder spændende så vent til jeg fortæller dig hvordan du både kan spare penge på dine blækpatroner og hjælpe miljøet.

Selvom det er mange år siden kan jeg tydeligt huske første gang jeg var ude for at købe nye blækpatroner til min printer. Over 200 kr. kostede en enkelt blækpatron hvilke var ca. det samme som jeg gav for hele printeren. På dette tidspunkt var jeg ikke klar over at der fandtes billige alternativer til de originale printerpatroner og købte derfor blækpatroner i dyre domme.

Overordnet findes der tre forskellige typer af blækpatroner:

  • Originale blækpatroner er de dyre blækpatroner der findes i del fleste butikker. Originale blækpatroner bliver produceret af de samme firmaer som fabrikerer printerne. Som du ved er prisen på originale blækpatroner meget høj. Dette skyldes at printerfabrikanterne ofte sælger deres printere med et tab. Det de tjener deres penge på er altså blækpatronerne, prisen på originalt printerblæk er derfor urealistisk høj i forhold til produktet. Dette faktum forsøger mange producenter at holde skjult.
  • Kompatible blækpatroner er produceret af tredjeparts firmaer, men designet således at de passer til din printers specifikationer. Kompatible blækpatroner er langt billigere end originale printerpatroner da tredjeparts firmaerne ikke har haft et tab på salget af selve printeren. Kompatible blækpatroner er lavet af nye dele og blækket ligger så tæt op af det originale som muligt, udskriftkvaliteten er derfor rigtig god.
  • Miljøpatroner er genanvendte originale blækpatroner. Miljøpatroner laves af firmaer der har specialiseret sig i at genbruge og genopfylde blækpatroner. Da de fleste materialer bliver genbrugt er miljøpatoner langt billigere end originale blækpatroner.

Er perfektion et must – så vælg originale blækpatroner

Vil du have det mest holdbare resultat og være sikker på at farverprint bliver 100% som printerproducenten havde tænkt? Så er de dyre originale blækpatroner vejen frem, men til langt det meste brug er der ingen grund til at investere i de dyre originale dråber. Vælger du alligevel at købe originale blækpatroner er der stadig mange penge at spare ved at købe dem online.

Hvor stor er forskellen i udskriftkvaliteten på originale kompatible & miljøpatroner?

Svaret på dette kommer i høj grad an på om du hvilken forhandler du vælger at bruge. Kvaliteten på kompatible og miljøpatroner svinger nemlig meget fra forhandler til forhandler. Vælger du den rigtige forhandler vil kvaliteten ligge meget tæt på de originale blækpatroner. Med patroner fra den rigtige producent vil en kompatibel eller en miljøpatron give et glimrende resultat.

Hvilken type blækpatron er det bedste valg?

Som du sidder og læser denne artikel går det op for dig at det ikke kan betale sig at købe de dyre originale blækpatroner der findes i butikkerne. Blækpatroner kan købes billigt online, men hvilke type skal du vælge?

Miljøpatroner er min personlige favorit – disse printerpatroner er både billige, miljøvenlige og levere et godt resultat. Hver gang du køber en miljøpatron ved du, at du har gjort noget godt for miljøet og når du så samtidig sparer op til 65% på hver eneste printerpatron må det siges at være en god handel.

Hvor kan jeg købe billige blækpatroner?

Er du i tvivl om hvilken online forhandler du skal vælge kan jeg anbefale iBob.dk. De sælger blækpatroner er af god kvalitet og det til en pris hvor alle kan være med. Jeg køber selv mine blækpatroner hos iBob.dk og har kun haft gode erfaringer.

Skriv kommentar

*