april 4, 2020

Billige farvepatroner – Hvor kan jeg købe billige farvepatroner?

Der findes masser af stedet på nettet hvor du kan købe billige farvepatroner til din printer, men det er langt fra alle steder der sælger farvepatroner af ordenlig kvalitet.

Når det kommer til farvepatroner er der stor forskel på kvaliteten. Det er derfor vigtigt at du finder en god forhandler ellers kan du løbe ind i en lang række problemer.

  • Farverne på dine prints kan være meget forskellige fra de originale printerpatroner
  • Antallet af prints i hver patron kan være meget lavt
  • Farverne på dine udskrifter kan hurtigt blive matte
  • Afhænging af din printermodel kan du risikere at ødelægge dysserne med dårligt blæk

Det kræver meget præcision at lave nogle gode farve printerpatroner. De ovenstående problemer gør sig sjældent gældende med sorte patroner, men med farvepatroner at du skal være ekstra opmærksom på kvaliteten.

Skal jeg vælge originale farvepatroner eller uoriginale patroner?

Vil du være sikker på at få den samme udskriftskvalitet som med de farvepatroner du oprindeligt fik med din printer skal du købe originale patroner.

Tredjeparts producenterne er dog blevet rigtig gode til at matche farverne og tykkelsen af blækket, så du kan godt vælge genopfyldte printerpatroner hvis du kan leve med en lille forskel i farverne.

Overordnet vil jeg sige at til print af billeder er det bedst med originale printerpatroner – alt andet kan printes med genopfyldte eller uoriginale printerpatroner.

Hvor kan jeg købe billige farvepatroner?

Det bedste sted jeg har fundet at købe farvepatroner er hos iBob.dk. De sælger farvepatroner af en ordenlig kvalitet og til en pris et godt stykke under det du finder i butikkerne.

Du kan godt finde forhandlere der sælger patroner der er langt billigere, men ofte vil resultatet være et dårligt print eller at patronerne slet ikke virker.

Skriv kommentar

*