april 4, 2020

Samsung lancere en imponerede NFC printer

Samsung er i den seneste tid kommet med en masse nye printere. Nogle af disse printere er mono og farvelaser printere og snart kommer Xpress M2880 og Xpress C1860 serien på markedet.

Xpress M2880 og Xpress C1860 bliver især markedsført på deres indbyggede NFC (Near Field Communication) hvilket gør det utrolig let at printe fra mobiltelefon eller tilsvarende mobile enheder. Ud over dette kommer printerne selvfølgelig også med wi-fi hvilket gør dem meget fleksible når det kommer til kommunikationen mellem computer og printer.

Hurtig printhastighed og tilgængelighed (NFC) er vigtigt for brugerne og dermed producenterne

NFC PrinterPrinthastigheden er et af område der hele tiden arbejdes på at forbedre. Dette gør sig også gældende for de nye NFC printere fra Samsung. Du kan nu printe helt op 28 i minuttet med en mono printer. Farvelaserprinterne er dog en del bagefter da hastigheden her ligger på 18 sider i minuttet.

NFC printere er ideelle for det mindre firma, men Samsungs NFC printere gør sig også godt i private hjem. Som med mange moderne printere kan du med NFC nemt printe fra din smartphone,  dette vel og mærke uanset hvor du befinder dig.  Det eneste du skal gøre er at hente Xpress seriens mobile printing app fra Google app store eller iTunes. En NFC printer er altså et rigtig godt valg hvis du have bedst mulig fleksibilitet.

NFC printer – Xpress M2880 og Xpress C1860 er værd at holde øje med

Bemærk at Xpress M2880 og Xpress C1860 endnu ikke er kommet på markedet, men snarligt vil være tilgængelige i web-butikkerne verden over. Der er altså ingen officielle billeder af disse NFC  printer endnu, men de er helt klart værd at holde øje med, da både pris og kvalitet skulle hænge rigtig godt sammen.

Skriv kommentar

*