april 4, 2020

Transportabel printer – Guide til køb af mobil printer

Som med alle andre printere falder transportable printere også ind under to kategorier. Inkjet printere og laserprintere. Der er dog stor forskel på kvaliteten når det kommer til de transportable printere her kommer derfor et par gode råd før du køber.

De mobile printere gør det muligt for dig at printe selv når du er på farten. Du kan altså udskrive selvom du kun har en smartphone, tablet eller bærbar med med rejsen. De fleste af de transportable printere printer over trådløseforbindelser, men enkelte kræver at du bruger et USB kabel.

En god transportabel farveprinter behøver ikke koste en mindre formue

De bedste mobile printere vil være gode på rejsen da de kører på batterier og vil typisk tillade dig at printe til 8 sider i minuttet. Ligesom med de almindelige printermodeller findes der både farve og sort hvid printere når det kommer til de mobile printere.

Transportabel Printer - HP Officejet 150 MobileDa udskrifts behovet for de fleste trods alt vil være begrænset kan du sagtens vælge en farveprinter. Det anbefales dog at du også har et par ekstra farvepatroner liggende i tasken, da farvepatroner har det med at blive brugt forholdsvis hurtigt.

Nu tænker du måske at en transportabel printer koster en mindre formue. Dette er dog ikke tilfældet, da prinser er faldet meget de senere år. Du kommer selvfølgelig af med lidt mere end for en traditionel printer, men dette er prisen for både at ville have en transportabel og fleksible printer.

En god transportabel printer holder på strømmen og er fleksibel

Moderne transportable printere kan også scanne til trods for at de kører på batterier, h

vilket gør dem utrolig fleksible. En ordentlig mobil printer kan udskrive op til 500 sider før den løber tør for strøm. Vælger du den rette printer får du en kompakt model der både kan scanne, kopiere og udskrive.

Anbefaling af mobil printer

Vil du have en rigtig god transportabel printer kan du tage et kig på HP Officejet 150 Mobile All-in-One Printer – L511a. Denne printer er både kompakt og har alle de features du har brug for på farten.

HP Officejet 150 Mobile All-in-One Printer – L511a

  • Inkjet printer
  • Print hastighed (sort, normal kvalitet, A4/US Letter): 5 ppm
  • Kopiering
  • Scanning
  • Trådløs Bluetooth forbindelse
  • Vægt: 2900 g

Anmeldelserne af HP Officejet 150 Mobile er meget positive og er det bedste bud på en prisdygtig, brugervenlig og ikke mindst fleksibel mobil printer.

Skriv kommentar

*