Refill blæk / Refill kit

Refill blæk er blevet et populært alternativ til at købe nye blækpatroner og med god grund. Ved selv at fylde nyt blæk i dine printerpatroner kan du spare en masse penge. Hvis du udskriver rigtig mange sider er refill blæk bestemt værd at overveje. Vær opmærksom på at du højst sandsynligt vil få beskidte fingre og at du skal bruge lidt tid på genfylde dine printerpatroner.

Refill kit til blækpatroner

Et refill kit kommer typisk med en holder til printerpatronen, en sprøjte og en beholder med blæk i. Et refill kit kan bruges gentagende gange, men nogle printerpatroner kan kun genfyldes en enkelt gang før de alligevel skal skiftes. De fleste printerpatroner kan genfyldes 3-6 gang før de er slidt op.

Et refill kit er den billigste løsning

At købe et refill kit og gøre det selv er klart den billigste løsning. I stedet for at betale 100-500 kr. for en ny printerpatron vil en genopfyldning med blæk koste omkring 20 – 40 kr. Når du køber et refill kit så sørg for at få et kit der er designet til din printerpatrontype. De såkaldte universal refill kits skal du gå en stor bue uden om, da de kun vil give dig problemer.

Er refill blæk værd at bruge tid på?

Hvis du kun bruger nogle enkelte printerpatroner om året, kan det være en bedre løsning at købe kompatible eller genfremstillede printerpatroner i stedet for at bruge tid på et refill kit.

Skriv en kommentar