april 4, 2020

Canon printer Pixma MP610 – Anbefaling af blækprinter

Canon Pixma MP610 er en af de bedste multifunktion printere på markedet i øjeblikket. Hele Canons Pixma serie er i øjeblikket utrolig populær, men netop Pixma MP610 er i mange magasiner blevet kåret som en af de bedste blæk printere når det kommer til printkvalitet og funktoner i forhold til prisen.

Fordele

  • Canon printer anemldelse - Pixma MP610

    Super printerkvalitet

  • ladsbesparende design
  • Brugervenlig
  • Billige blækpatroner

Ulemper

  • Skanneren kunne være bedre
  • Duplex print er lidt langsom

Canon Pixma MP610 imponerer med fotokvaliteten

Hvis du har brug for en printer der kan skanne, kopiere, men ikke faxe er Pixma MP610 et oplagt valg. I diverse anmeldelser bliver fotokvaliteten fremhævet og jeg kan kun være en enig. Denne Pixma printer udskriver utrolig flotte billeder.

Tekst i sorthvid står utroligt skarpt

Ud over dette er tekstkvaliteten næsten på højde med en laserprinter hvilket gør Pixma MP610 til et rigtig godt valg også selvom der primært skal udskrives tekst. Kvaliteten af skanningerne er ganske god, men ikke på højde med en “stand alone” skanner. Ligeledes er duplex print (når der udskrives på begge sider af papiret) forholdsvis langsom.

Denne multifunktions printer kan kun anbefales

Disse to kritikpunkter ændre dog ikke på at Pixma MP610 har fået de bedste anmeldelser. Har du brug for en god multifunktions printer, men ikke behov for fax, kan Pixma MP610 kun anbefales.

Skriv kommentar

*