april 4, 2020

Er det sikkert at bruge uoriginale blæk patroner?

I butikkerne bliver printerne billigere og billigere. Grunden til dette er procenternes ønske om at netop deres printere skal stå i de fleste virksomheder og private hjem.

Printerne der sælges er af høj kvalitet, men den øgede konkurrence har fået dem til at sætte prisen meget lavt. Men hvordan tjener de penge på deres printere?

Pengene tjenes på salget af blækpatroner

Alle producenterne er klar over at pengene ikke ligger i at sælge printer, men derimod i salget af blækpatroner. Du har sikkert også lagt mærke til at patroner derfor er meget dyre.

Samtidig løber blækpatroner hurtigt tør for blæk. Et sæt blækpatroner kan blive brugt i løbet af et par uger alt efter hvor meget der printes.

Din printergaranti er gældende ved alle typer af blækpatroner

For at begrænse køb af de billigere alternativer advarer producenterne ofte mod at bruge andre blækpatroner end deres egne. Dette kan være i form af klistermærker på printeren, i manualen og på deres hjemmeside.

Nogle gange skriver de også at printeres garanti ikke længere er gældende hvis uoriginale (kompatible) blæk patroner har været brugt. Dette er absolut ikke tilfældet, din printers garanti er stadig gældende. Det er kun såfremt at skaden direkte kan relateres til blæk patronen at der kan opstå tvivl om garantien.

Kompatible blæk patroner er et godt og billigt alternativ

Kompatible blæk patroner er produceret af tredje pats producenter, men lavet efter de samme standarter således at de passer til din printer. Forskellen ligger altså primært i, at du ikke betaler for mærket.

Det er sikkert at bruge uoriginale blæk patroner til din printer

Alt i alt er kompatible blæk patroner et billigt alternativ der på ingen måde vil ødelægge din printer eller ophæve din garanti. Køb kompatible blæk patroner eller miljøpatroner- du vil bliver positivt overrasket over hvor mange penge du kan spare hver eneste gang du printer.

Skriv kommentar

*