april 4, 2020

Ryst dine lasertoner og udskriv op til 15% flere sider

For private og mindre virksomheder kan det være penge at spare på lasertonerne ved at bruge dette simple trick. Ligesom med blækpatroner er lasertonerne ikke nødvendigvis tomme selvom printeren melder det.

Streger i udskrifterne betyder ikke at der skal købes ny toner med samme

Næste gang din laserprinter begynder at udskriver med hvide streger eller mindre kraftige farver betyder det ikke nødvendigvis at tonen er løbet tør. Der er som regel stadig meget toner tilbage det skal bare lige rystes det rigtige sted hen.

Ryst dine lasertoner og print flere sider med samme patron

Tag din lasertone ud af printeren og ryst den et par gange på samme måde som når du sætter en ny tone i. Vær opmærksom på at du ikke skal ryste patronen alt for kraftigt. Den første gang du gør dette vil det typisk give dig et par hundrede udskrifter mere. Denne procedure kan sagtens gentages, men for hver gang vil det give færre udskrifter. Efter en 2-3 gange er det tid til at købe nye lasertoner.

Spar op til 15% på lasertoner ved at bruge denne simple teknik

Ved at bruge denne simple teknik kan du altså få mere ud af dine dyre lasertoner, selv om det virker som om de er løbet tør. Hvor mange ekstra sider du kan udskrive afhænger selvfølgelig af hvilken laserprinter du har og hvad du udskriver. Men mellem 10 og 15 procent flere udskrifter er typisk for de fleste lasertoner.

Skriv kommentar

*