april 4, 2020

Printer køb – Guide til køb af printer

Da de første printere kom på markedet var de langsomme og meget dyre. I dag ser det helt anderledes ud. Det er nu muligt at købe printere af høj kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Før du løber ud og køber den første og bedste er der dog nogle forskellige ting du skal være opmærksom på. Efter du har læst denne guide vil du have et overblik over de forskellige typer af printere og vide hvilke der passer til netop dit behov.

Hvor meget koster printerblæk og papir?

En af de typiske fejl er at købe en billig printer uden først at undersøge hvor meget printerpatroner og fotopapir koster. Dette gør sig især gældende hvis du vil bruge originalt blæk og papir. I dag sælger printerproducenterne ofte deres printere uden at tjene noget på dem eller direkte med et tab.

Efterfølgende tjener de så pengene ind på salget af tilbehør, herunder printerpatroner. Hvis du er åben for at købe tredje parts kompatible printerpatroner eller miljøpatroner kan en billig “low end” printer være et godt valg. Du kan altså købe en billigt printer og ved at undgå de originale printerpatroner kan du samtidig holde dine driftsomkostninger på et minimum.

Hvilken type printer du brug for?

Når du skal vælge en printer er det vigtigt at du gør dig klart hvad du har brug for. Hvilken type dokumenter skal du udskriver og hvilken kvalitet skal de være i. Hvis du kun udskriver nogle enkelte papirer en gang i mellem vil en billige blæk printer være fuldt ud tilstrækkelig.

Vil du udskrive store billeder i ordentlig kvalitet skal du kigge på en at de lidt dyrere blæk farveprintere eller en speciel designet fotoprinter. Er udskriftshastigheden vigtig og skal du udskrive mange dokumenter vil køb af en laser printer være det oplagte valg.

Skriv kommentar

*