april 4, 2020

Trådløse printere – 5 gode trådløse (Wi-Fi) printere

Trådløse multifunktionsprintere er i dag blevet ganske almindelige. De findes både i hjemmekontoret, i mindre og store firmaer. Wi-Fi teknologien giver større fleksibilitet i placeringen af printere og gør det muligt at printe uanset hvor du befinder dig i bygningen.

Ud over dette slipper du for at have endnu et kabel liggende og flyde. Selvom trådløse printere har været på markedet i mange år er det først nu at de alvor er blevet populære. Langt de fleste printere der sælges til hjemmet har derfor i dag wi-fi.

Bemærk at printere der understøtter Wi-Fi ofte også kan fås i en model uden. At printeren understøtter Wi-Fi gør den typisk 3-400 kr. dyrere, det er derfor værd at overveje om Wi-Fi understøttelsen er pengene værd til dit brug.

Med en trådløs printer kan du printe fra mobile enheder

Trådløs Printer - HP OfficeJet Pro 276dw Nyere trådløse printere gør det muligt at printe fra de mobile enheder. Dette foregår typisk ved at installere en app på dine mobile enheder. Efterfølgende kan du så nemt printer uanset hvilken mobil enhed du anvender.

Nogle producenter udstyrer nu deres printere med det de kalder Wi-Fi Direct. Dette betyder at du kan skabe adgang direkte til din printer uden at skulle gå gennem et access point (typisk din router i hjemmet).

Dette gør printeren lettere at sætte op og gæster kan printe uden at skulle have adgang til nettet. Der stadig kun få printere der understøtter Wi-Fi Direct, men såfremt de gør kan du også være sikker på at de understøtter traditionelt Wi-Fi.

Det er lige så hurtigt at printe med Wi-Fi som over et ethernet kabel

En ting der har afholdt mange fra at købe en trådløs printer er den fejlagtige opfattelse, at det tager længere tid at printe over en trådløs forbindelse. Dette er kun i enkelte tilfælde sandt.

Så længe din printer har et ordentligt Wi-Fi signal vil du praktisk talt ikke lægge mærke til forskellen. Er hastigheden en bekymring for dig så sørg for at købe en Wi-Fi printer der der har et ethernet kabel.

Der findes i dag utrolig mange printere på markedet og det kan derfor være svært at finde ud af hvilke der er gode. På listen herunder finder du derfor fire trådløse printere, der alle har fået gode anmeldelse og klaret sig godt i test.

Brother MFC-J6920DW

Brother MFC-J6920DW er en hurtig printer der er perfekt til det mindre firma eller hjemmekontoret. Håndteringen af papir er rigtig god og printeren giver også mulighed for at scanne.

Canon Pixma MX922 Wireless Office All-In-One Printer

Pixma MX922 er på ingen måde en hurtig printer, men kvaliteten af printet er helt i top. Kan du leve med en lidt langsommere printhastighed er Canon Pixma MX922 et rigtig godt bud på en god og prisvenlig trådløs printer.

Samsung CLP-415NW

En god farvelaser printer der kan printer super hurtigt. Et godt bud på en trådløs printer til det mindre kontor.

HP Officejet Pro X551dw

HP Officejet Pro X551dw klare sig bedst i test når det kommer til pris og kvaliteten af printet. Printeren er målrette den mindre eller mellemstore virksomhed.

Epson Expression Premium XP-800

En meget kompakt printer der har mange features og printer flotte fotografier og dokumenter. Prisen pr. side er dog forholdsvis høj og printeren egner sig derfor bedst til hjemmekontoret.

 

Skriv kommentar

*