september 16, 2019

Laserprinter test – Hewlett Packard LaserJet P1005

Har du brug for at udskrive mange tekst dokumenter er en laserprinter det rigtige valg og her kan Brother HL-2170W kun anbefales. Brother HL-2170W bliver ligesom Canons Pixma MP610 blækprinter anbefalet af mange magasiner og brugere verden rundt. 2170W er en god, kompakt og ikke mindst billig laserprinter.
Brother laserprinterFordele

  • Kompakt design
  • Prisvenlig & hurtig
  • Høj tekst printkvalitet
  • Wi-fi support (trådløs laserprinter)

Ulemper

  • Manuel duplex printning
  • Ikke velegnet til grafik

Prisvenlig trådløs laserprinter

Udskriver du mange tekst sider er det oplagt at have en laserprinter ud over din blækprinter. Som forklaret i artiklen laser eller blæk hvad er billigst er laserprintere langt billige i drift en blækprintere. Brother HL-2170W er ikke vel egnet til grafik, men hvis den kun skal bruges til tekstdokumenter klare den sig rigtig godt. Grafik kvaliteten er okay til internt brug, til professionelle udskrifter anbefales en dyrere laserprinter. En rigtig god ting ved printeren er at den ikke fylder ret meget på skrivebordet og understøtter både USB 2.0 og wi-fi. Brother HL-2170W kan altså bruges som trådløs printer.

Hurtige og skarpe tekster kendetegner Brother HL-2170W

HL-2170W udskriver rigtig hurtigt. Fra du trykker print går der kun to sekunder før den er i gang med at printe, men det slutter ikke her. Hele 20 sider kan den udskrive i minuttet, dette er rigtig hurtigt for en laserprinter i denne prisklasse. Til trods for print hastigheden er tekst kvaliteten rigtig godt. Teksten står helt skarpt og dette gør sig gældende for tekst i alle størrelser. Opsætningen af printeren forløber uden problemer.

Denne laserprinter kan kun anbefales

Mangler du en god og billig printer til at udskriver tekstdokumenter er Brother HL-2170W et oplagt valgt. Printeren har modtaget høje vurderinger af diverse pc-magasiner og brugere – og med god grund. Brother HL-2170W kun anbefales.

Skriv kommentar

*